Disclaimer

Newlands Casuals besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. 


Prijzen
Onze prijsinformatie is met uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er foutieve informatie wordt verstrekt. Hoewel we trachten deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten worden ontleend. 

Kleuren
We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de kleding in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt onder andere af van de instellingen van uw computer. 

Beschikbaarheid
We proberen onze website continu up to date te houden en te zorgen dat het getoonde aanbod en de voorraad actueel is. Desondanks kan het voorkomen dat er artikelen op de site staan die niet meer in de getoonde hoedanigheid leverbaar zijn. Derhalve kunnen er geen rechten worden ontleend aan de online presentatie van onze artikelen.

Privacystatement
Newlands Casuals respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Newlands Casuals zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Auteursrecht 
De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Newlands Casuals.